Rezultatele etapei a VI-a din Liga 1: Dinamo, doar egal cu Medias!

Rezultatele etapei a VI-a din Liga 1: Dinamo, doar egal cu Medias!
Dinamo și Gaz Metan Mediaș au remizat în Ștefan cel Mare, scor 1-1, în etapa a șasea a Ligii 1.

Meciul a fost întrerupt timp de câteva minute din cauza suporterilor lui Dinamo, care au avut scandări rasiste. Centralul Andrei Chivulete a permis în cele din urmă reluarea partidei, iar Dănciulescu s-a dus și a discutat cu suporterii dinamoviști.

Prima șansă de gol a aparținut celor de la Gaz Metan, în al doilea minut al meciului, în urma unei respingeri greșite a lui Nedelcearu, dar șutul expediat de Alexandru Munteanu de la marginea careului a trecut pe lânga poarta dinamoviștilor.

Dinamo a deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin Vali Lazăr, care a primit o pasă excelentă de la Rotariu și a marcat în poarta goală după ce l-a driblat pe portarul medieșenilor.

Gnohere ar fi putut majora avantajul lui Dinamo doar două minute mai târziu, dar șutul său din interiorul careului a fost respins în corner de Greab. Gaz Metan a replicat prin Llullaku, dar mijlocașul oaspeților a șutat puțin peste poarta lui Brănescu.

Același Llullaku a restabilit egalitatea pe tabelă cu cinci minute înainte de pauză, când a profitat de o greșeală a lui Romera și a șutat din interiorul careului și l-a învins pe Brănescu.

După pauză, Rotariu a șutat mult peste poarta apărată de Greab, după o cursă senzațională în care a trecut de doi apărători adverși.

În minutul 83, Vali Lazăr a obținut o lovitură liberă periculoasă la marginea careului și tot el a executat periculos în fața porții, însă nimeni nu a reluat mingea în plasă.

După remiza cu Gaz Metan, Dinamo ar putea pierde fotoliul de lider în fața Stelei, care întâlnește mâine, la Severin, Pandurii Târgu-Jiu. 

In celalalt meci al zilei, Chiajna si CSMS Iasi au remizat, scor 0-0.

sursa: gsp.ro

 
Vi 26.08.16
18:30
Chiajna00CSMS Iași 
Vi 26.08.16
21:00
Dinamo
Lazar (14)
11Gaz Metan
Llullaku (40)
 
Sa 27.08.16
18:30
ACS Poli Tim--CFR Cluj 
Sa 27.08.16
21:00
Pandurii--Steaua 
Du 28.08.16
18:30
CSU Craiova--Viitorul 
Du 28.08.16
21:00
Astra Giurgiu--FC Voluntari 
Lu 29.08.16
21:00
FC Botosani--ASA Tg. Mureș

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
533

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
96

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...