Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!
SPORT

Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!

   mirror.co.uk

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Alibec i-a dat emoţii lui Şumudică în minutul 37, când s-a accidentat la acelaşi picior la care a mai avut probleme, însă a revenit pe teren după câteva minute.

Campioana României a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al primei reprize. Teixeira a scăpat singur spre poarta englezilor şi a trimis o minge foarte bine plasată din interiorul careului.

În partea a doua a ieşit la rampă Silviu Lung jr.. Portarul a avut o intervenţie fantastică în minutul 54 la lovitura lui Calleri cu capul din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher.

Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00. Pe langa Astra, in grupa va fi si Steaua Bucuresti.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
181

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
504

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
35

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...