Radu Judele, înlocuit în structura de conducere a Nova Apaserv

Radu Judele, înlocuit în structura de conducere a Nova Apaserv
Numirea unui reprezentant al Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor Nova Apaserv a fost unul dintre proiectele aprobate doar datorită majorităţii consilierilor judeţeni PSD în cadrul CJ, dată fiind împotrivirea liberalilor.

Mai exact, la mapă, consilierii au avut proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special, de reprezentare a CJ în cadrul AGA Nova Apaserv, directorului Direcţiei de Servicii Publice, Iulian Micu. În cadrul şedinţei, însă, liberalul Cristian Achiţei a susţinut că există deja un mandat în acest sens, acordat fostului administrator public al judeţului, Radu Judele, actual consilier judeţean PNL.

"Nu ştiu ca domnul Judele să fi fost revocat sau să-şi fi dat demisia, iar noi votăm pe altcineva. Sau votăm mai întâi o revocare şi votăm apoi pe altcineva?", a întrebat Cristian Achiţei.

Directorul Direcţiei Juridice a CJ, Amalia Marian, a spus că, prin numirea lui Iulian Micu, mandatul lui Radu Judele încetează. "Fiind un mandat special, nu este necesară demisia, pentru că nu este ca la regula cu demisia personală. Este un mandat special dat de un organ colectiv de conducere, Consiliul Judeţean. Printr-o altă numire, celălalt mandat încetează pur şi simplu", a declarat Amalia Marian.

Până la urmă, proiectul a fost votat cu majoritate simplă, constituită din social- democraţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
966

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
289

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...