Critici privind întreținerea spațiilor verzi din municipiul Botoșani. "Sunteți căzut cu parașuta"

Critici privind întreținerea spațiilor verzi din municipiul Botoșani. "Sunteți căzut cu parașuta"
Un consilier local este nemultumit de modul in care sunt intretinute spatiile verzi din municipiul Botosani si si-a manifestat nemultumirea si in cadrul sedintei de Consiliu Local de miercuri.

Gabriel Tănasă a facut referire la sensurile giratorii, dar si la scuaruri, spunand ca acestea sunt pline de "balarii".

Consilierul municipal a reprosat celor de la Primarie ca nu s-a reusit nici macar amenajarea sensului giratoriu de la intersectia strazii Petru Rares cu Bulevardul Mihai Eminescu, a carui constructie a fost finalizata de cateva saptamani.

"Una dintre realitătile cotidiene pe care o supun atentiei este o problema pe care o sesizeaza zi de zi toti cei care trec pe langa spatiile verzi. Avem mare noroc ca municipiul Botosani nu a fost ocolit de ploi, ca la modul in care observam ca se face intretinerea asistam la o desertificare a sensurilor giratorii, a scuarurilor cu iarba, mi-ar placea sa cred ca nu am ajuns sa o facem intr-un mod preferential. Un sens giratoriu amenajat acum trei luni a fost lasat in paragina, au crescut balarii la propriu, nu ma feresc de cuvinte, ieri au mers cativa muncitori cu cazmale. s-au apucat sa sape. Nu cred ca in municipiul Botosani intretinerea se poate face asa, lasate obiective care au fost finalizate de trei luni, din banii municipalitatii, ca ulterior sa fim nevoiti sa investim alti bani acolo. Va rog, cand va plimbati pin municipiu, sa vedeti sensurile giratorii unde iarba, ca nu putem vorbi de gazon, e uscata, si avem noroc ca nu am fost ocoliti de ploi", a spus Gabriel Tănasă în interpelarea sa.

In replica la reprosurile aduse de consilierul social-democrat, liberalul Eugen Țurcanu a spus: "Domnul Tănasă e cazut cu parasuta in Consiliu si vede orasul de doua-trei zile. Investitia (n.red. sensul giratoriu de la intersectia Blvd. M. Eminescu cu Petru Rares), s-a facut acum cateva luni, sensul giratoriu nu a fost prins in contractul de intretinere nici la DSPSA, nici la alta firma, obiectivul inca este in custodia constructorului, dar daca nu cunoasteti administratie mai intai cititi si apoi veniti sa va dam sfaturi".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
674

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
228

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
178

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...