20 de proiecte de hotărâre la mapa consilierilor judeţeni, în şedinţa ordinară

20 de proiecte de hotărâre la mapa consilierilor judeţeni, în şedinţa ordinară
Consilierii judeţeni se întrunesc miercuri dimineaţă în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi aproba mai multe proiecte, majoritatea având ca obiect desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean, din rândul aleşilor, în forurile de conducere ale mai multor instituţii publice, inclusiv cele subordonate CJ.


Lista proiectelor:
 1. Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Precul Cătălin - Boris, ca urmare a demisiei acestuia.

2. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Judeţean Botoșani în Consiliul Administrativ al Bibliotecii Judeţene Mihai Eminescu Botoșani.

3. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Botoșani în Consiliul administrativ al Memorialului Ipotești - Centrul Național de Studii Mihai Eminescu.

4. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate a județului Botoșani.

5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul Consultativ al Unității de Asistență Medico - Socială Suharău.

6. Proiect de privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul Consultativ al Unității de Asistență Medico - Socială Mihăileni.

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în Consiliul Consultativ al Unității de Asistență Medico - Socială Suliţa.

8. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Botoșani în Comisia de Orientare Școlară și Profesională.

9. Proiect de hotărâre privind desemnarea unor reprezentanți ai Consiliului Județean Botoșani în Colegiul director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

10. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Botoșani în Consiliul administrativ al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani.

11. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Botoșani în Consiliul administrativ al Școlii Populare de Arte și Meserii Botoșani.

12. Proiect de hotărâre privind validarea membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoşani, stabilirea indemnizaţiei de şedinţă, precum şi desenarea secretariatului executiv.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 97 din 29.07.2016.

14. Proiect de hotărâre privind încetarea contractelor de management a domnului Dan Doboşi, respectiv Miluţă Jîjîie, ca urmare a expirării duratei pentru care au fost încheiate şi desemnarea managerilor interimari la Orchestra Populară "Rapsozii Botoşanilor", respectiv Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu".

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea desemnării reprezentantului județului Botoșani în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. NOVA APASERV S.A. BOTOŞANI.

16. Proiect de hotărâre privind trecerea bunurilor Clădire ll și terenul aferent în suprafață de 633 mp situate în Municipiul Dorohoi, str. Al.I. Cuza nr.15 din domeniul public al Judeţului Botoşani și administrarea Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani în domeniul public al Municipiului Dorohoi și administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

17. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Judeţean Botoşani în comisia de vânzare a spaţiilor medicale aflate în domeniul privat al Judeţului Botoşani, respectiv în comisia de soluţionare a contestaţiilor şi aprobarea indemnizaţiei membrilor celor două comisii în baza O.U.G. 68/2008.

18. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri care aparţin domeniului public al judeţului Botoşani în administrarea Consiliului Local Botoşani, respectiv în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării H.C.J. nr. 30/25.02.2016, a modificării și completării inventarelor bunurilor aparţinând domeniului public al judeţului Botoșani, aflate în administrarea Direcției Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani, a Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani precum şi a înscrierii unor bunuri în domeniul public al Județului Botoșani şi darea în administrarea Direcției Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani şi Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu judeţean cu suma de – 5.878,50 lei, al bugetului instituţiilor şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii cu suma de + 475,00 mii lei atât la partea de venituri cât şi la parte de cheltuieli pentru anul 2016, efectuarea de virări de credite în cadrul aceluiaşi capitol bugetar şi utilizarea sumei de 459,50 mii lei din excedentul anului precedent pentru asigurarea echilibrului bugetar.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
69

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
56

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
191

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...