Instanţa învestită cu judecarea unei agresiuni recunoscute

Instanţa învestită cu judecarea unei agresiuni recunoscute
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au ajuns la o înţelegere cu un botoşănean cercetat pentru loviri şi alte violenţe, astfel încât în urma recunoaşterii vinovăţiei, acesta să fie condamnat la o pedeapsă minimă.

S-a întâmplat ca în urmă cu doi ani, Ioan F. să intre într-un conflict cu socrul său, Constantin L. Fără prea multe discuţii, Ioan F. şi-a lovit socrul de mai multe ori, producându-i acestuia vătămări corporale. Ancheta declanşată de poliţişti în acest caz a ajuns pe masa procurorilor, însă între momentul agresiunii şi cel în care anchetatorii au fost sesizaţi în acest caz, socrul botoşăneanului a decedat.

Procurorul Valeriu Chihaia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, spune că decesul bătrânului s-a produs din motive independente de agresiunea la care a fost supus. "S-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei pentru o pedeapsă de un an cu amânarea executării pedepsei", declară Valeriu Chihaia.

Urmează însă ca judecătorii să decidă dacă acceptă înţelegerea dintre procurori şi inculpat. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, dosarul va fi retrimis la Parchet pentru continuarea cercetărilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
717

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...