Grav accident: Maşina unui botoşănean s-a izbit într-un tir, după o depăşire imprudentă!

Grav accident: Maşina unui botoşănean s-a izbit într-un tir, după o depăşire imprudentă!

   informatia.ta

Un autoturism înmatriculat în Botoşani a intrat în coliziune cu un tir, după ce şoferul din Botoşani a intrat într-o depăşire imprudentă. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 10.00, pe DN 17, la intrarea în Suceava dinspre Stroieşti.

Din primele informaţii rezultă că şoferul de la volanul autoturismului înmatriculat în Botoşani, care circula dinspre Gura Humorului, a intrat în depăşirea unui microbuz, ajungând în faţa vehiculului greu, condus regulamentar dinspre Suceava.

În acest caz, scrie Monitorul de Suceava, şoferul tirului a fost personajul pozitiv, care a salvat o viaţă. Acesta a tras puternic de volan dreapta, astfel că a evitat un impact frontal. Tirul a lovit autoturismul doar cu partea lateral stânga. În urma acestei manevre tirul s-a răsturnat în afara drumului.

La faţa locului au intervenit pompierii, care l-au scos din maşină pe bărbatul din Botoşani. Acesta a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticat preliminar cu multiple contuzii la membrele inferioare şi superioare, însă era stabil.

În locul în care a avut loc accidentul pe carosabil aderenţa era foarte scăzută, din cauza unor scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi din alt autovehicul.


(Foto: informatiata.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
82

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
200

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...