FC Botoșani a făcut instrucție cu Poli Timișoara, scor 0-5! Golofca, Astafei si frații Fulop au marcat!
SPORT

FC Botoșani a făcut instrucție cu Poli Timișoara, scor 0-5! Golofca, Astafei si frații Fulop au marcat!

FC Botosani a reusit sa invinga formatia ACS Poli Timisoara cu scorul de 5-0, dupa golurile marcate de Istvan Fulop (2), Catalin Golofca, Victoras Astafei si Lorand Fulop.

Antrenorul Ionut Popa a inceput meciul cu un sistem 4-2-31 si a trimis in teren urmatoare echipa: Straton - Bocșan, Cînu, Șeroni, A. Neagu - Artean, Cârstocea - Bărbuț, Croitoru (c), Vădrariu - Elek.

De partea cealalta, Leo Grozavu a inceput foarte ofensiv cu un 3-4-3, avandu-i in teren pe: Iliev - Miron (c), Ichim, Plămadă - Dimitrov, Fulop, Bordeianu, Popovici - Golofca, Astafei, Greu. Pe banca de rezerve a botosanenilor s-au asezat Albut, Patache, Juncanaru, Fulop L., Matulevicius, Burca si Musat.

Lovitura de start a meciului au avut-o botosanenii si tot ei au avut si primul atac mai periculos, in minutul 3, atunci cand Razvan Greu a ajuns in careu, insa in momentul sutului a faultat in atac.

In minutul 6, Istvan Fulop a deschis scorul cu o noua executie superba. FC Botosani a beneficiat de o lovitura libera de la 18 m, iar Fulop a executat perfect, mingea a atins bara transversala, apoi a intrat in poarta.

Tactica lui Leo Grozavu a dat roade, iar in minutul 12, FC Botosani a scapat pe un contraatac, in urma unui corner, Golofca i-a pasat lui Astafei, iar fostul fotbalist al Petrolul i-a recentrat in careu, suceveanul reusind sa marcheze pentru 0-2.

Timisorenii au avut prima ocazie de gol abia in minutul 28, atunci cand Elek si Carstocea nu au stiut cum sa-l invinga pe Iliev. 

Mihai Bordeianu a fost la un pas de a marca si el, in minutul 38, atunci cand a sutat puternic de la 23 de metri, in urma unui corner avut de FC Botosani si executat de Fulop.

Dupa primele 45 de minute, scorul pe tabela arata 0-2.

Botosanenii au inceput in forta si repriza a doua, iar in minutul 48, Fulop a patruns in careu si i-a pasat in stanga lui Astafei, care a marcat primul sau gol pentru FC Botosani, iar scorul s-a facut 0-3.

Peste numai patru minute, Golofca a centrat de pe partea dreapta, iar Istvan Fulop a preluat si a sutat la coltul scurt, reusind dubla. Imediat dupa ce a marcat, Fulop a fost schimbat de Leo Grozavu, pentru a fi menajat, iar in locul sau a intrat Andrei Patache. In minutul 66 a urmat si cea de-a doua schimbare, Matulevicius intrand in locul lui Astafei.

Popovici a fost si el aproape de gol, dupa o pasa primita de la Golofca, insa timisorenii au respins fin fata portii goale.

In minutul 81, Leo Grozavu l-a trimis in teren pe Lorand Fulop in locul lui Razvan Greu. Acesta a iesit in evidenta in minutul 90, atunci cand a intrat in careu, l-a intors pe Canu, iar jucatorul timisorenilor a facut hent. Arbitrul a dictat penalty, iar acelasi Lorand Fulop a marcat pentru 0-5.

FLUIER FINAL!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
4

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
722

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
340

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...