Meci câștigat într-o repriză! Steaua și-a "turat" motorul după pauză, cu trei vedete, însă este acuzată de lipsă de Fair-Play! GALERIE FOTO
SPORT

Meci câștigat într-o repriză! Steaua și-a "turat" motorul după pauză, cu trei vedete, însă este acuzată de lipsă de Fair-Play! GALERIE FOTO

FC Botosani are 0 victorii, 0 egaluri si 7 infrangeri cu Steaua Bucuresti, iar presa nationala titra imediat dupa meci ca echipa lui Leo Grozavu e "Agentul 007" cu Steaua.

Botosanenii nu au rezistat decat o repriza in fata vicecampioanei Romaniei, repriza pe care au inceput-o in atac, iar in minutul 11, Florin Plamada putea deschide scorul, insa a trimis mingea peste poarta din doar cativa metri.

Peste numai cateva minute, Mihai Roman a zguduit bara transverala si i-a dat emotii mari lui Reghecampf, cel care a trimis in echipa de start mai multe rezerve. 

Fara ocazii mari in primul mitan, tehnicianul Stelei a inceput partea a doua a partidei cu tripleta ofensiva Popa - Stanciu - Hamroun, cei trei reusind sa desfaca apararea botosanenilor in doar patru minute de la reluarea partidei. Hamroun a punctat pentru 0-1, iar FC Botosani a ramas fara putere si incredere.

Stanciu a avut si el ocazie de a marcat, insa Iliev l-a blocat. Golul de 0-2 a venit in minutu 78, atunci cand Stanciu a sutat din nou la poarta, Iliev a respins in fata, iar Tanase a marcat cu poarta goala.

Golul doi insa a fost huiduit cu putere de spectatori, iar stelistii au fost acuzati de lipsa de Fair-Play, dupa ce au refuzat sa trimita mingea in afara jocului, atunci cand Nicolae Musat s-a prabusit in careul advers. Desi FC Botosani a trimis mingea afara atunci cand Tamas a fost accidentat, nu acelasi lucru l-au facut si stelistii. Acestia au continuat faza si au atacat chiar pe partea dreapta, acolo unde ar fi trebuit sa fie Musat.

Scor final 0-2, iar botosanenii vor revansa in Cupa Ligii.












































 

 

Spune-ne opinia ta