S-a dat drumul la angajări, la Parcul Cornișa! Vezi posturile și salariile oferite!

S-a dat drumul la angajări, la Parcul Cornișa! Vezi posturile și salariile oferite!
Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, care va administra parcul de agrement Cornișa, a scos deja la concurs primele posturi.

În primă fază au fost scoase la concurs doar șapte posturi, în special posturi de conducere.

Pentru funcția de șef serviciu administrare se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, în domeniile inginerie civilă, inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică și telcomunicații și o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani. De asemenea, candidații trebuie să dețină permis de conducere categoria B și să aibă cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 2.550 de lei.

Pentru postul de șef birou încasări se cer studii superioare economice, cu o vechime în domeniul studiilor de minim 5 ani, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 2.490 lei.

Candidații pentru postul de consilier juridic trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, cu o vechime de minim șase luni în domeniul studiilor, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 1.450 lei.

Pentru toate cele trei posturi de mai sus data limită de depunere a candidaturilor este 18 august. Pe 26 august va avea loc proba scrisă, iar pe 30 august concursul.

De asemenea, s-a mai scos la concurs și postul de director adjunct, pentru care se cer studii superioare în domeniul științe economice inginerie civilă, inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică și telcomunicații și o vechime în specialitatea studiilor de minim 6 ani, salariul de încadrare fiind de 2.750 de lei. 

Pentru postul de șef serviciu protecție și securitate se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, o vechime de minim 5 ani, salariul de încadrare fiind de 2.550 de lei, iar pentru postul de informatician se cer studii superioare în domeniul calculatoare și tehnologia informațiilor, ingineria sistemelor informatică, salariul de încadrare fiind de 1.900 lei. Și pentru acete trei posturi se cere permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare PC. Data limită se înscriere la concurs este 16 august. Proba scrisă va avea loc în data 23 august, iar interviul pe 25 august.

La concurs a mai fost scos și un post de muncitor necalificat, salariul oferit fiind de 1.290 lei. Data limită de însciere la concurs este 22 august. Concursul va avea loc în data de 30 august.

În ședința extraordinară de Consiliu Local de pe 1 august se va rectifica bugetul local, urmând ca o sumă de 21.000 de lei să fie direcționată către cheltuielile de personal de la Parcul de agrement Cornișa.

Într-o primă etapă se va angaja personalul pentru posturile de conducere, iar ulterior se vor scoate la concurs și restul posturilor din organigramă, 30 la număr pentru început.   

Parcul de agrement Cornișa ar urma să fie finalizat în toamna acestui an.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
107

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
63

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
66

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...