Leo Grozavu e supărat în continuare pe haosul din Liga 1: "Sacrificați sunt tot jucătorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani"

Leo Grozavu e supărat în continuare pe haosul din Liga 1: "Sacrificați sunt tot jucătorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani"
Situatia incerta a Ligii 1 il nemultumeste in continuare pe tehnicianul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, cel care s-a aratat revoltat de faptul ca nu stie cine este a 14-a echipa, chiar daca sezonul a inceput deja.

Antrenorul botosanenilor spera ca jucatorii sa nu fie afectati de aceasta amanare a campionatului.

"Nu am jucat in prima etapa si sunt un pic nelinistit din acest motiv. Nu este normal ca in anul in care ne aflam, intr-o tara civilizata sa nu stii cu cine joci in prima etapa sau campionatul sa nu stie cate componente are. Peste noi a dat ghinionul, in sensul ca noi am fost cei care am picat cu acea necunoscuta. Din acest motiv programul nostru a fost dat putin peste cap. Baietii erau pregatiti pentru a incepe campionatul, dar acesta amanare i-a dat peste cap. Sper sa nu se observe asta. S-a mai intamplat asta si nimeni nu raspunde. Sacrificati sunt tot jucatorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
748

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
242

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
198

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...