Botoșăneni implicați într-un ACCIDENT CUMPLIT în Italia! Un tânăr a murit, iar sora sa este în stare gravă!

Botoșăneni implicați într-un ACCIDENT CUMPLIT în Italia! Un tânăr a murit, iar sora sa este în stare gravă!
Un tânăr în vârstă de 24 de ani din judeţul Botoşani şi-a pierdut viaţa, iar sora lui este în stare gravă, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în Italia. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe drumul provincial 75 care leagă Crispino de Montemesola.

La bordul maşinii erau patru tineri români rezidenţi în Puglia de mai mult timp. Doi dintre ocupanţi, un tânăr de 24 de ani şi o adolescentă de 17 rezidenţi la Crispiano şi respectiv la Grottaglie, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 21 de ani şi o fată de 22 au primit îngrijiri de la medicii de la 118 şi au fost internaţi cu prognostic rezervat la Spitalul Santissima Annunziata din Taranto. Starea lor este considerată gravă, scrie gazetaromaneasca.com.

Accidentul s-a produs la scurt timp după miezul nopţii. Maşina Alfa Romeo 147 în care circulau cei patru s-a izbit de un zid din piatră, apoi s-a răsturnat de mai multe ori ajungând în afara carosabilului într-o livadă de măslini. Pompierii au extras corpurile şi cei doi răniţi au fost imediat duşi la spital. Şoferul, rezultat pozitiv la testul de alcoolemie, este în stare de arest, sub supravegherea carabinierilor la secţia de reanimare.

Potrivit publicaţiei lavocedimanduria.it, Andrei Nicolae, tânărul român de 21 de ani rezident la Crispiano şi persoana care conducea maşina, a rezultat pozitiv la testul de alcoolemie. Cu el erau alţi trei tineri, dintre care doi au murit, printre care iubita sa de 17 ani, şi Victor Apostolescu, de 24 de ani, din localitatea Todireni, judeţul Botoşani, în timp ce o a treia persoană, Elisabeta Apostolescu, din Botosani, sora băiatului decedat, este în stare foarte gravă în secţia de reanimare a Spitalului Santissima Annunziata din Taranto.

Andrei Nicolae a pierdut controlul maşinii pe un drum drept din cauze aproape sigur legate de viteza mare şi de efectul alcoolului. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit într-o livadă de măslini după ce trecut dincolo de un zid de împrejmuire din piatră al unei locuinţe rurale. În teribilul impact cu copacii maşina s-a făcut praf aruncând în exterior doi dintre ocupanţi în timp ce ceilalţi doi au rămaşi prinşi în habitaclu, mai scrie gazetaromaneasca.com.

În afară a rămas corpul fetei rănite care a ajuns la reanimare în stare foarte gravă şi cel fără viaţă al fratelui care a fost zdrobit sub resturile maşinii. În interior au rămas şoferul arestat şi iubita sa de 17 ani care a murit. Scena pe care au văzut-o primii salvatori a fost şocantă. Maşina era de nerecunoscut la fel şi corpurile mutilate ale celor doi tineri morţi pe loc. Pentru scoaterea celor doi rămaşi prinşi între fiarele maşinii au trebuit să intervină pompierii.

Două ambulanţe i-au dus pe cei doi răniţi la Santissima Annunziata din Taranto în timp ce un medic a trebuit să se întoarcă la locul accidentului pentru a redacta certificatele de deces. Minora nu avea documente motiv pentru care identificarea sa a avut loc numai după câteva ore.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
37

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
163

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
69

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...