ACCIDENT spectaculos la Zlătunoaia! Un BMW s-a înfipt într-un stâlp, iar un tânăr a ajuns la spital! FOTO
ACCIDENT!

ACCIDENT spectaculos la Zlătunoaia! Un BMW s-a înfipt într-un stâlp, iar un tânăr a ajuns la spital! FOTO
S-a urcat baut la volan, a condus cu viteza, iar mai apoi s-a infipt cu masina intr-un stalp. Asta a facut, marti seara, un tanar sofer, in varsa de 21 de ani, care si-a bagat amicul in spital.

Conducatorul auto, în vârstă de 21 de ani, care are permisul de conducere de doi ani de zile, conducea un autoturism BMW Seria 3 pe drumul comunal ce leaga localitatile Zlatunoaia si Lunca, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a parasit drumul si s-a rasturnat in sant, dupa ce s-a infipt intr-un stalp.

In urma impactului, un tanar in varsta de 27 de ani, pasager in BMW, a fost ranit, fiind tranportat la spital pentru ingrijiri medicale. La fata locului au ajuns si politistii, care l-au testat pe sofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Potrivit politistilor botosaneni, accidentul s-a produs pe fondul vitezei. Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1205

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
327

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
311

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...