PANICĂ într-un bloc din municipiul Botoșani! Ce s-a întâmplat într-unul dintre apartamente! FOTO

PANICĂ într-un bloc din municipiul Botoșani! Ce s-a întâmplat într-unul dintre apartamente! FOTO
Pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina, marți la amiază, pe strada Manolesti Deal, din muncipiul Botosani, acolo unde locatarii au sunat la 112 si au spus ca a izbucnit un incendiu intr-o garsoniera, iar un fum gros si negru a invadat scara blocului. 

Doua echipaje din cadrul ISU Botosani s-au deplasat la fata locului, dar pentru ca unii botosaneni si-au parcat masinile cu totl nepotrivit, pompierii nu au putut intra cu autospecialele pana la locul interventiei si au fost nevoiti sa intinda furtunurile pe o distanta mai mare de 100 de metri.

Pompierii militari au fost nevoiti sa sparga usa garsonierei situata la etajul doi, pentru ca proprietara nu era acasa. Cand au intrat in locuinta, acestia au gasit o oala cu mancare uitata pe aragazul aprins. 

Din fericire, nu au existat pagube insemnate in garsoniera. Intre timp a ajuns si proprietara acasa, aceasta aflandu-se in stare de soc.

Pompierii au fost nevoiti sa aduca un ventilator, pentru a scoate fumul din garsoniera si de pe casa scarii.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
32

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
401

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
148

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...