Accident grav pe drumul Botoșani-Dorohoi! Tată, mamă și fiul de un an, în stare critică! FOTO
UPDATE!

 Accident grav pe drumul Botoșani-Dorohoi! Tată, mamă și fiul de un an, în stare critică! FOTO
Un grav accident de circulație soldat cu patru victime s-a produs, luni după-amiază, pe drumul Botoșani-Dorohoi, la ieșirea din localitatea Văculești.

Un tânăr de 23 de ani, Simion S., aflat la volanul unui Ford Escort, înamtriculat în județul Suceava, se deplasa dinspre Botoșani spre Dorohoi, în mașină cu acesta fiind și o familie, cu un copil de un an.

La ieșirea din Văculești autoturismul a părăsit partea carosabilă, după ce se pare că șoferul a adormit la volan, și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, fiind scos de pompierii de la descarcerare, chemați de martori prin apel la 112 și preluat de un echipaj de Ambulanță care l-a transportat la spital.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta față a fost scos din autoturism de ceilalți participanți la trafic și întins pe iarbă. Cadrele medicale de pe echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă ajunse în scurt timp la locul accidentului i-au acordat bărbatului primul ajutor pe marginea drumului, din cauza stării critice în care se află fiind nevoie de intubarea acestuia.

În stare critică se află și copilul acestuia, care în urma impactului a fost proiectat în partea din față a mașinii. Medicii au fost nevoiţi să intubeze şi copilul.

La spital, cu răni grave, a ajuns și mama copilului, o tânără de 22 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

"Am ajuns imediat după accident şi şoferul striga la mine: luaţi copilul de aici. Eu când m-am uitat în maşină am crezut că sunt morţi dar apoi s-a deschis uşa şi a căzut femeia şi am văzut că respiră. Apoi am văzut că mişcă toţi şi au fost preluaţi imediat de cei de la pompieri şi de la ambulanţă. L-am întrebat pe şofer: ce ai făcut şi el mi-a zis: am aţipit", a povestit un şofer care a ajuns în zonă la scurt timp după accident.

Toate cele patru victime sunt din satul Baranca, comuna Hudeşti.

“A fost descarcerată o victimă de 23 de ani şi salvate încă trei persoane, printre care şi un copil. Persoanele au fost preluate de echipajul TIM şi de echipajele SJA Botoşani, a precizat Sorin Barbacariu, comandantul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. 

Poliţiştii au deschis o anchetă, pe perioada cât s-a făcut cercetarea la faţa locului traficul din zonă find deviat pe o altă rută.

UPDATE:

Cei doi părinți și pruncul lor sunt în stare critică. Bărbatul și femeia sunt în comă, după ce s-au lovit puternic la cap în urma impactului, iar micuțul a fost și el intubat. Medicii se luptă să îi țină în viață pe cei trei. Șoferul vinovat de producerea accidentului  ajuns și el la spital suferind o fractură de șold.













 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
10

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1388

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
360

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...