Bărbat plin de sânge găsit lângă un bloc din Parcul Tineretului!

Bărbat plin de sânge găsit lângă un bloc din Parcul Tineretului!
Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost găsit, duminică seara, plin de sânge în spatele unui bloc din Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani.

Marian S. era căzut la pământ, iar un trecător care l-a văzut a sunat la 112. În scurt timp la fața locului au ajuns polițiștii, jandarmii, dar și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost preluat imediat de cadrele medicale care i-au acordat primul ajutor, acesta având o tăietură în zona pieptului, și transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Din primele cercetări făcute de polițiști, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidă, neexistând indiicii cum că ar fi fost victima unei infracțiuni, inițial cel care l-a găsit crezând că a fost înjunghiat. 

Cunoscuții spun că nu este pentru prima oară când bărbatul, care locuiește în Parcul Tineretului, ar fi încercat să își ia viața. El este tatăl a șapte copii și se pare că tocmai condițiile precare în care trăiește l-ar fi împins la gestul extrem.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
458

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
59

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...