INCREDIBIL! Un politician din România se plange de salariul mic: Cu 1.000 de euro pe luna traiesti de pe o zi pe alta

INCREDIBIL! Un politician din România se plange de salariul mic: Cu 1.000 de euro pe luna traiesti de pe o zi pe alta
"Ca deputat aveam salariu de 1.000 de euro. Ce poti sa faci cu 1.000 de euro, decat sa traiesti de pe o zi pe alta?! Adica sa-ti asigure un trai decent si normal"!

Dan Tudorache (PSD), noul primar al Sectorului 1, are o declaratie de avere foarte subtire, el explicand ca din salariul de 1.000 de euro castigat ca deputat sau ca primar nu poti trai decat "de pe o zi pe alta".

Intr-un interviu acordat gandul.info, social-democratul, care este de 16 ani in politica si a ocupat diverse functii publice, explica de ce nu are proprietati trecute in declaratia de avere, doar trei masini.

"Nu am! Daca nu am?! Daca dvs. gasiti vreo proprietate a unei rude... (...) Stau cu fosta sotie. Fosta sotie, de care am divortat acum 20 de ani. Dar n-am acumulat, tot ce am acumulat, am avut salariu din care poti doar sa traiesti. Ca deputat aveam salariu de 1.000 de euro. Ce poti sa faci cu 1.000 de euro, decat sa traiesti de pe o zi pe alta?! Adica sa-ti asigure un trai decent si normal", a declarat Dan Tudorache.

Intrebat ce planuri de viitor isi face cu banii castigati ca primar, Dan Tudorache a explicat ca si acestia sunt putini.

"Cu 1.000 de euro pe luna?! Ce sa faci?! Doar sa traiesti...sa traiesti decent. Eu zic ca daca ai 1.000 de euro, cat ai, ca primar tot 1.000 de euro am, ca deputat, tot 1.000 de euro. Eu zic ca iti asigura un trai decent, fara sa iti constuiesti vile, case...", a sustinut el.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
7

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
12

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
73

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...