Un tânăr a ars după ce a incendiat o mașină, din răzbunare! FOTO

Un tânăr a ars după ce a incendiat o mașină, din răzbunare! FOTO
Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Dorohoi, a ajuns în stare gravă la spital după o răzbunare cu foc. A dat foc unei mașini, dar a fost și el cuprins de flăcări.

Mihai O. a împrumutat în urmă cu ceva timp bani de la o cunoștință dar a uitat să îi mai returneze. Persoana de la care a luat banii i-a spus în repetate rânduri să îi restituie, dar aceste insistențe l-au enervat la culme pe tânăr.

În noaptea de miercuri spre joi tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, știind unde și-a parcat cel de la care a împrumutat bani mașina a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, dar s-a stropit și el din greșeală, astfel că a început imediat să ardă ca o torță. 

Locatarii care au văzut focul au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii. Tânărul a luat-o la fugă și a mers acasă unde s-a băgat în cada cu apă rece. Când nu a mai suportat durerile a sunat la 112.

Cu arsuri pe 63% din suprafața corpului, acesta a fost transportat la spital, iar în cursul zilei de joi a fost transportat cu o ambulanță la Adjud, de unde va fi preluat de un elicopter SMURD și va fi dus la Spitalul de Arși din București. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
12

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
133

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...