Se întâmplă în România: Un medic a sunat la 112 si a reclamat ca o pacienta i-a oferit mita 50 de lei!

Se întâmplă în România: Un medic a sunat la 112 si a reclamat ca o pacienta i-a oferit mita 50 de lei!
Un medic condamnat recent cu suspendare pentru luare de mita a reclamat, vineri, la 112, faptul ca o pacienta i-ar fi oferit mita 50 de lei. Femeia a spus ca a dorit sa-i multumeasca in acest fel medicului pentru o reteta, anunta Digi 24, citand News.ro.

Medicul urolog Dumitru Tuta, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, a reclamat, vineri, la 112, ca o pacienta i-ar fi dat suma de 50 de lei. El le-a spus politistilor sositi la fata locului ca nu este prima data cand se confrunta cu un astfel de incident.
Femeia care a vrut sa-i dea bani medicului a spus ca a avut nevoie de o reteta si i-a oferit suma de bani ca gest de multumire.
Reprezentantii IPJ Galati nu au dorit sa dea detalii in legatura cu acest subiect.

Medicul are deja o condamnare pentru luare de mita, primita chiar in urma cu 3 zile. El a fost trimis in judecata anul trecut, dupa ce a fost prins in flagrant, in timp ce lua mita suma de 1.000 de lei de la un denuntator. Procurorii spuneau, la acea vreme, ca medicul Dumitru Tuta a pretins in mod indirect de la persoana bani pentru o interventie chirurgicala pe care urma sa o faca.

Dumitru Tuta a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Galati la 3 ani de inchisoare, dar pe 29 iunie, Curtea de Apel Galati a dispus suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de trei ani inchisoare aplicata lui Tuta Dumitru, stabilind un termen de supraveghere de 3 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
87

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...