Când vor primi asistenții medicali de la Mavromati, care au promovat în grad, salarii mărite!

Când vor primi asistenții medicali de la Mavromati, care au promovat în grad, salarii mărite!
Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati au venit cu lămuriri în ceea ce privește situația celor 117 asistenți medicali care au promovat în gradul principal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Comitetul Director a recunoscut gradul tuturor asistenților care au promovat, dar diferențele salariale pe care ar trebui să le primească conform pregătirii pe care o au le vor primi în momentul în care bugetul unității va permite acete cheltuieli suplimentare de personal.

“Întrucât în Bugetul de Venituri și Cheltuieli, la capitolul cheltuieli salariale nu este sumă disponibilă, iar pentru anii 2016-2017 Spitalul Județean și Casa de Asigurări de Sănătate nu au semnat  contractul cadru, Comitetul Director a aprobat recunoașterea gradului principal tuturor asistenților medicali care au promovat examenul pentru gradul principal, urmând să acorde drepturile salariale în momentul în care bugetul va permite", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

Efortul bugetar lunar s-ar ridica la 300.000 de lei pentru majorarea salariilor tuturor asistenților medicali care au promovat în gradul principal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
25

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
151

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
64

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...