Faceţi-vă rezerve! Alimentarea cu apă se întrerupe două zile!

Faceţi-vă rezerve! Alimentarea cu apă se întrerupe două zile!
SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea sistemului de alimentare cu apă pe traseul Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi, în perioada 01-03 iulie 2016, în vederea executării de către S.C. Victor Construct S.R.L. a lucrărilor de montaj a vanelor în cadrul contractului ,,Îmbunătăţirea STAP Cătămărăşti şi Bucecea.

Furnizarea apei va fi oprită în ziua de vineri, 01 iulie 2016 ora 20:00, iar repunerea în funcțiune a sistemului va începe în ziua de duminică, 03 iulie 2016 ora 06:00.

Oprirea sistemul de alimentare cu apă va afecta municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Bucecea, Flămânzi, precum și comunele Băluşeni, Brăeşti, Broscăuţi, Copălău, Cristeşti, Curteşti, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiţi, Stăuceni, Unţeni, Văculeşti, Vlădeni.

Având în vedere că umplerea și reechilibrarea sistemului sunt operațiuni ce trebuie să se facă lent și treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informăm consumatorii că reluarea furnizării apei va fi resimțită diferențiat de către aceștia funcţie de locul de consum, întregul sistem urmând a intra în parametrii normali de funcționare abia în cursul zilelor de duminică şi luni.

Menționăm de asemenea că, din cauza întreruperii totale a funcționării sistemului de alimentare precum și vechimii unor conducte de aducțiune/distribuție, este posibil ca temporar, și în unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea (lipsa de transparenţă a apei) să înregistreze valori peste limitele normale. Precizăm că prima oprire a sistemului de alimentare cu apă pe traseul Bucecea - Dorohoi - Botoșani – Flămânzi programată în perioada 24-26 iunie 2016 râmăne in vigoare. Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugăm consumatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare.

Nova Apaserv

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
40

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
59

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
351

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...