Scaunele social-democraților au rămas goale la ședința de Consiliu Local-FOTO

Scaunele social-democraților au rămas goale la ședința de Consiliu Local-FOTO
Consilierii municipali ai PSD s-au ținut de cuvânt și au lipsit, joi, de la prima ședință ordinară de Consiliu Local convocată de noul primar al Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Nici cei doi viceprimari, Cosmin Andrei și Marian Murariu, nu au fost prezenți în sala de ședințe.

Întrucât nu a fost cvorum, fiind prezenți doar cei 11 consilieri muncipali liberali, ședința nu a putut fi ținută.

Printr-un comunicat de presă, social-democrații au acuzat faptul că proiectele de hotărâre au fost publicate mult prea târziu și nu au avut timp să analizeze temele propuse, acuzându-l pe edilul șef al urbei de lipsă de transparență.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi unul dintre cele mai importante proiecte a fost cel referitor la Parcul de agrement Cornișa, proiect prin prin care trebuia să se stabilească modalitatea de administrare, a obiectivului dar și chestiuni legate de angajarea personalului.

“Mai transparent decat sa spunem acum o saptamana despre sedinta si sa discutam cu reprezentantii PSD din Consiliul Local, si aici ma refer la cei doi viceprimari, nu pot mai mare transparaneta. Pe de alta parte, in afara de o singura hotarare, erau lucruri normale si propuse de fosta administratie, nu putem invoca sub nicio forma faptul ca sunt lucruri noi, ca este o fortare a unei sedinte, sunt lucruri pe care fosta administratie le-a propus si drept urmare am respectat lucrul acesta si chiar am pus la cea mai importanta hotarare initiator pe domnul fost primar. Ca nu au venit asta este, mai mult nu pot sa spun, dar asta inseamna inca un blocaj de nu stiu cat timp pe niste chestiuni importante pentru oras", a declarat primarul Cătălin Flutur. 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
27

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
50

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
182

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...