31 de medalii şi 4 trofee, obţinute de Brilliant Taekwondo Sporting Club la Cupa Lifestyle!

31 de medalii şi 4 trofee, obţinute de Brilliant Taekwondo Sporting Club la Cupa Lifestyle!
In acest weekend, Asociatia Brilliant Taekwondo Sporting Club s-a deplasat la Cupa Lifestyle - editia a IV-a, organizata in Bucuresti, cu un lot de 20 de sportivi. A fost o competitie ce a aliniat la start peste 250 de sportivi din toata tara.

Botosanenii au reusit sa obtina 31 de medalii, două trofee de "Cel mai bun sportiv al competitiei", dar si două trofee la clasamentul general pe cluburi participante.

Din cele 31 de medalii, 13 medalii sunt de aur, 7 medalii sunt de argint si 11 medalii sunt de bronz, dupa cum urmeaza:

Locul I : Gabriel DIRVARIU (2 medalii), Denis MATEI (2 medalii), Rares BURLACU, Alexandru MAXIM, Ioana PAVAL, Oana MELINTE, Mario TOFAN, Stefan VORNICU, Andreea IGNAT, Andreea CORDUNEANU si Diana MATEI.

Locul II : Alberto GANFIUC (2 medalii), Monica BARSA, Andreea IGNAT, Ioana PAVAL, Alexandru MAXIM si Diana MATEI.

Locul III : Cristian PLIOT (2 medalii), Iustin VIZITIU, Andreea CORDUNEANU, Claudiu VIZITIU, Francesca GREFU, Denis PLIOT, Oana MELINTE, Raul DUMITRIU, Mario TOFAN si Teodor VIZITIU.

Sportivii Gabriel DIRVARIU si Denis MATEI au obtinut trofeele pentru "Cel mai bun sportiv al competitiei" pentru categoria lor de varsta.

Totodata, botosanenii au revenit acasa cu trofeul de Locul I pentru Clasamentul General la proba de Poomsae si cu trofeul de Locul III pentru Clasamentul General la proba de Kyorugi Clasa A.

"Sunt foarte bucuros ca am incheiat prima parte a calendarului competitional cu un adevarat succes. Sunt mandru ca sportivii nostri incep sa domine cele doua probe definitorii Taekwondo-ului, Poomsae si Kyorugi si va asigur ca suntem abia la inceput de drum. In aceasta vara vom trece printr-o serie lunga de cantonamente, deoarece forma buna a sportivilor nostri trebuie dezvoltata continuu. Imi felicit sportivii pentru devotamentul fata de Taekwondo si pentru disciplina de care dau dovada necontenit", a declarat presedintele si tehnicianul Asociatiei Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI (3 DAN).
 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
1

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
41

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
174

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...