Tragedie! Doi tineri au murit înecaţi!

Tragedie! Doi tineri au murit înecaţi!
Doi tineri care au mers, duminică, să se răcorească au sfârşit înecaţi. Din primele informaţii cei doi tineri erau din judeţul Botoşani, din localitatea Cristești, ambii în vârstă de 20 de ani, şi au mers cu mai mulţi prieteni la râul Suceava, în zona vechii balastiere din oraşul Liteni, din judeţul Suceava.

La un moment dat unul dintre tineri a sărit în apă dar a fost luat de curenţi. Prietenul său a sărit să îl ajute dar din păcate a fost şi el înghiţit de ape.

În jurul orei 14.15 cei care îi însoţeau au dat alarma, la faţa locului deplasându-se pompierii care au început imediat căutările. Pentru căutarea celor doi intervin echipaje ale ISU din Dolhasca şi Suceava cu bărci pneumatice, iar în sprijin au venit şi pompierii din Fălticeni.

La ora 22.00 trupurile celor doi botoşăneni încă nu fuseseră găsite. Operaţiunea de căutare este dificilă întrucât apa râului Suceava este adâncă în zona în care s-au înecat tinerii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
355

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
47

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
306

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...