Audi făcut praf de un tânăr! Maşina era împrumutată! FOTO

Audi făcut praf de un tânăr! Maşina era împrumutată! FOTO
A împrumutat maşina de la un amic pentru a face o plimbare, dar a transformat-o într-un morman de fiare. Este isprava unui tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Botoşani.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta a  luat autoturismul, un Audi A4, de la un prieten şi a mers să se plimbe pe drumul judeţean dintre Jijia şi Buimăceni.

Cel mai probabi pe fondul vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet de pe marginea drumului, după care s-a dat de mai multe ori peste cap şi a ajuns în afara părţii carosabile, autoturismul fiind puternic avariat.

Proprietarul maşinii a fost cel care a sunat la 112. Tânărul care a provocat accidentul a refuzat să fie transportat la spital. În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a descoperit că acesta nu posedă permis de conducere. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
837

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
262

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
228

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...