Adolescent înjunghiat la discotecă! FOTO

Adolescent înjunghiat la discotecă! FOTO
O distracţie s-a încheiat prost pentru doi tineri din localitatea Albeşti. Unul a ajuns la spital, iar cel de-al doilea s-a ales cu dosar penal.

Cei doi tineri de 17, respectiv 29 de ani, se aflau, sâmbătă seara la o discotecă din satul Albeşti. Ambii au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat s-au întâlnit afară, pe terasă.

Pe fondul unor discuţii în contradictoriu cei doi tineri au ajuns să se înjure, iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas. La un moment dat, individul de 29 de ani a spart o sticlă iar în momentul în care adolescentul s-a întors cu spatele a înfipt ciobul în el, provocându-i o plagă destul de mare.

Martorii la incident au sunat la 112, o Ambulanţă de la Truşeşti ajungând în scurt timp la locul solicitării. Victima a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la Secţia de Pediatrie pentru îngrijiri de specialitate.

Cel de-al doilea protagonist al scandalului a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
31

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
57

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2063

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...