Intersecție închisă, duminică, pentru manifestările dedicate Zilei Drapelului Național

Intersecție închisă, duminică, pentru manifestările dedicate Zilei Drapelului Național
Prefectul Dan Nechifor îi anunţă pe botoşăneni că pot participa Duminică, 26 iunie, la festivităţile închinate Drapelului românesc.

Cele două ceremoniale, religios şi militar, vor începe la ora 11.00 în Piaţa Tricolorului, locaţie situată în imediata apropiere a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Programul manifestărilor include înălţarea Drapelului pe catarg, însă numai după slujbele de sfinţire şi binecuvântare a Tricolorului naţional.

Discursurile oficialităţilor ce vor dori să participe vor fi încheiate prin mult-apreciata defilare a detaşamentului de onoare.

Activităţile se vor încheia în jurul orei 11.45, iar şoferii trebuie să ştie că, pe perioada desfăşurării manifestărilor, intersecţia străzilor Cuza-Vodă şi Marchian, arhimandrit, va fi închisă traficului rutier.

Şase plutoane de militari, jandarmi, pompieri şi poliţişti, vor fi prezente la Ziua Drapelului Naţional, forţele de ordine, precum şi cele de intervenţie în caz de urgenţe medicale asigurând condiţii optime pentru desfăşurarea manifestărilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
614

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
218

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
167

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...