Primarul Cătălin Flutur: "Până acum nu am avut acces la Cornişa". Ce spune noul edil despre proiect!

Primarul Cătălin Flutur: "Până acum nu am avut acces la Cornişa". Ce spune noul edil despre proiect!
Una dintre prioritățile de pe agenda noului primar al Municipiului Botoșani la început de mandat este proiectul Cornișa.

Cătălin Flutur a spus că va merge cât mai repede pe șantierul de la Cornișa, pentru că până acum nu a avut acces.

O să mergem la Cornișa împreună cu dvs. pentru a putea reflecta ceea ce trebuie să se vadă cu adevărat și nu ceea ce s-a arătat până acum. Poate o să ajung și eu să văd vineri, eu încă nu am ajuns la Cornișa pentru că nu aveam acces, începând cu ziua de joi am acces. Eu știu de la cei care lucrează acolo ce e", a spus Cătălin Flutur.

Întrebat de jurnaliști de ce nu a vizitat Parcul de agrement Cornișa când a fost organizată Ziua Porților Deschise primarul a spus: “Ni s-a arătat doar ce voiau să ni se arate".

Flutur a precizat că va trebui să se intre cât mai repede în Consiliul Local cu proiectul de hotărâre privind administrarea acestui obiectiv, precizând că angajarea de personal nu va însemna şi că parcul se poate deschide imediat.

“Trebuie să stabilim modalitatea de administrare a parcului și selectarea personalului, pregătirea și obținerea unor autorizații pentru personalul de acolo. Proiectul a fost în dezbatere publică acum două sau trei luni. Nu înțeleg nici până în ziua de astăzi de ce dacă a fost în dezbatere publică nu s-a procedat la votarea în plenul Consiliului, câștigam două luni", a afirmat primarul Cătălin Flutur.

Potrivit declarațiilor fostului edil șef, Ovidiu Portariuc, lucrările la Parcul de agrement Cornișa ar urma să fie gata la data de 30 iunie, iar deschiderea acestuia să aibă loc până la finele lunii iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
26

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
49

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
198

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...