FC Botosani invinge cu 4-0 pe CFR Cluj si termina campionatul pe locul 9 - FOTO
SPORT

FC Botosani invinge cu 4-0 pe CFR Cluj si termina campionatul pe locul 9 - FOTO
FC Botoşani a încheiat sezonul cu o victorie clară în faţa lui CFR Cluj, scor 4-0.

Dornici să-şi ia revanşa după eşecul cu ardelenii din turul play-out-ului, 0-6, botosanenii au început meciul în forţă, şi Hadnagy a luat la ţintă bara transversală. Patru minute mai târziu, Marc nu a reuşit să se opună la şutul lui Ivanovici, care a deschis scorul.

Botoşaniul a mai marcat o dată până la pauză, prin golgheterul Cabrera, ajuns la a 11-a reuşită pentru echipa lui Leo Grozavu. Tot gazdele au ieşit mai decise de la cabine - Hadnagy, la probabil ultimul său meci în tricoul ros-alb-albastrilor, a dus scorul la 3-0.

Petrucci şi-a trecut în cont cea mai mare ocazie a clujenilor. Scăpat singur cu portarul, italianul nu a reuşit să-l învingă pe Pleşca.

Cu 7 minute înainte de final, gazdele au fost aproape de autogol, dar mingea a lovit bara. Popovici a stabilit scorul final, 4-0, si FC Botoşani a încheiat play-out-ul pe locul 3 (locul 9 la general), peste rivalii din Gruia.

Pentru echipa lui Grozavu, a fost a treia oară în play-out când a marcat minimum 4 goluri într-un meci pe teren propriu.





























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
476

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
64

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...