Tanar acuzat ca ar fi batut, talharit si violat o fata! Politistii au deschis o ancheta - FOTO, VIDEO

Tanar acuzat ca ar fi batut, talharit si violat o fata! Politistii au deschis o ancheta - FOTO, VIDEO
O tanara in varsta de 25 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce ar fi fost batuta, violata si talharita de un baiat, in timp ce se afla la discoteca. 

Totul ar fi avut loc in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand fata se distra intr-o discoteca impreuna cu o prietena. Indivitul ar fi scos-o afara din cladire si dupa ce ar fi batut-o si violat-o, fata spune ca i-a furat si lantul de aur de la gat.

De frica parintilor tanara de 25 de ani a ascuns totul, insa o matusa a aflat si a transportat-o la spital unde a primiti ingrijiri medicale. Tatal fetei vrea acum ca oamenii legii sa faca dreptate, pentru ca dupa cum spune acesta individul ar mai fi violat-o o data pe fiica sa, in urma cu un an.

"Fata a fost violata. Nu stiu unde si cand si abia acum am aflat. A fost lovita peste tot corpul, peste fata, peste nas. L-a refuzat sa intretina relatii sexuale. Acum un an sau doi a mai fost violata de el. Politia si-a facut treaba, dar am fost nevoiti sa retragem plangerea pentru ca am fost amenintati. Acum s-a repetat. A batut-o, i-a luat lantul de la gat si a violat-o", a declarat Fanica Simionescu, tatal fetei.

Medicii din U.P.U au anuntat Politia, iar oamenii legii vor efectua cercetari in acest caz, urmand ca fata sa fie supusa unui examen la Medicina Legala.
 




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
49

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
110

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
203

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...