Nouă botoșăneni, interziși pe Stadionul Municipal!

Nouă botoșăneni, interziși pe Stadionul Municipal!
Duminică, 29 mai a.c., începând cu ora 17.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal F.C. Botoşani - C.F.R. Cluj, ultimul meci pe teren propriu din actualul sezon fotbalistic al ligii I.
 
De la începutul sezonului competiţional 2015 - 2016, jandarmii au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ .5000 de lei pe timpul misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice la competiţiile sportive organizate în judeţul Botoşani.

Nouă suporteri botoşăneni nu îşi vor putea susţine echipa favorită, deoarece au interdicţie de a pătrunde pe stadion, în urma sancţiunilor contravenţionale complementare primite pentru încălcarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei la competiţiile sportive.

Pentru identificarea spectatorilor care încălcă prevederile legale în interiorul stadionului, jandarmii beneficiază de cooperarea efectivelor Poliţiei Locale Botoşani.

Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă pe timpul desfăşurării partidei. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, cetăţenii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate.
           
De asemenea, spectatorii au obligaţia de a se supune controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat de către forţele de ordine la intrarea pe stadion, scopul acestuia fiind de a nu permite intrarea cu obiecte contondente care ar putea fi folosite la săvârşirea unor fapte cu violenţă îndreptate împotriva jucătorilor, oficialilor, spectatorilor sau forţelor de ordine.

Este interzisă pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces,  în stare vădită de beţie, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substanţe corozive ori care murdăresc, participarea la scandal, proferarea  de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
108

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
648

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
224

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...