Bătaie în plină campanie electorală! Bărbat ajuns la spital pentru că nu ar fi schimbat partidul! FOTO
BOTOSANI

Bătaie în plină campanie electorală! Bărbat ajuns la spital pentru că nu ar fi schimbat partidul! FOTO
Un bărbat din comuna Blandesti, judetul Botosani, membru al unui partid politic, a fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce sustine ca a fost lovit de un adversar politic, care este consilier local în comună.

Sergiu Ciocanel, de 59 de ani, a povestit ca s-a dus, sambata, sa ia vaca de la cireada iar adversarul sau politic a venit si l-a luat la pumni.

"Am mers sa iau vaca de la cireada, si in timp ce stateam de vorba cu un localnic a venit D.B. cu masina, a coborat si m-a intrebat de ce nu am grija vacilor si eu i-am spus ca nu sunt eu la rand, pentru ca la noi se face cu randul. Si nici una nici doua ma ia la pumni, m-a lovit in coaste si peste fata, moment in care am cazut. Nevasta cu un nepotel au auzit scandalul si au sunat la 112, iar o ambulanta m-a adus la spital", a spus Sergiu Ciocanel.



Barbatul crede ca totul s-a intamplat pentru ce in urma cu cateva zile a refuzat sa treaca la PSD.

"Eu fac parte din Partidul National Liberal, filiala Blandesti, iar el face parte din PSD care acum e cu ALDE si a venit intr-o seara si mi-a zis sa schimb partidul si sa trec in partid cu el. Eu i-am spus ca sunt inscris in PNL si raman aici. O sa fac reclamatie la Politie, nu las asa", a declarat Ciocanel.

Barbatul a fost diagnosticat cu o plaga la nivelul buzei inferioare si cu escoriatii la nivelul fetei. Politistii au fost sesizati despre incidentul de la Blandesti si au declansat o ancheta. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
18

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
125

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
412

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...