Corneliu Popescu îi răspunde Simonei Tache: "...totusi, pentru o fecioara, te enervezi cam des si "cataloghezi" inexplicabil"

Corneliu Popescu îi răspunde Simonei Tache: "...totusi, pentru o fecioara, te enervezi cam des si "cataloghezi" inexplicabil"

 Corneliu Popescu  Facebook

Senatorul de Botoşani Corneliu Popescu, cel care astăzi a făcut subiectul unei postări purtând semnătura Simonei Tache, a oferit public explicaţii în legătură cu greşelile de pe Facebook, dând de înţeles, printre altele, că la contul său de pe reţeaua de socializare au acces mai multe persoane.

Mesajul lui Corneliu Popescu de pe pagina sa de Facebook:

"Cu stima si respect Simonei Tache,

Daca as fi fost din Maramures, sau banatean, sau oltean mi-ai fi iertat greselile gramaticale. Dar, cum sunt din judetul lui Eminescu, nu-mi pot ierta eu, îmi asum si cer scuze tuturor celor care au citit si ma bucur ca... au înteles. Draga Simona, m-ai fi putut ierta si pentru ca am terminat matematica (la zi, în *85), nu facultatea de litere, ca tine. Fii linistita, nu te voi întreba despre... . Cu toate ca nu mi-am dorit o astfel de notorietate, ar trebui sa stii, astfel de greseli apar când au acces la cont mai multe persoane, de obicei mai tinere, care, nu-i asa, sunt acum în curs de... instruire. Cer scuze si pentru acestea, mai învatam, ne instruim în acest sens, doar nu-i putem fugari pe toti în Italia, Spania etc (e bine ?). As mai face doar o precizare, nu sunt ..."de-al lui Oprea". Titlul lucrarii mele este: "Evolutia mediului rural românesc în conditiile alinierii la cerintele si standardele Uniunii Europene. Implicatii asupra securitatii nationale". Daca nu vom putea discuta despre matematica, poate vom aborda solutiile propuse de mine pentru dezvoltarea mediului rural românesc. Fiind convins ca, mai întâi, iubesti oamenii, totusi, pentru o fecioara, te enervezi cam des si "cataloghezi" inexplicabil. Daca am mai gresit... ceva... te rog sa ma ierti si sper sa ne cunoastem. O zi buna!"

Citeste si Cum râde România de un senator din Botoşani, "membru al Comisiei pentru învățământ, doctor și agramat"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
448

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
201

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
145

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...