Motociclist rănit după ce a fost aruncat pe asfalt, după impactul cu o mașină! FOTO
ACCIDENT!

Motociclist rănit după ce a fost aruncat pe asfalt, după impactul cu o mașină! FOTO
Grav accident în municipiul Botoșani! Un tânăr de 26 de ani care se deplasa, luni seara, pe o motocicletă pe Bulevardul Mihai Eminescu a fost rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate și a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure.

Alexandru M. se deplasa dinspre Spitalul de Copii către Complexul Bulevard iar în apropierea sediului Serviciului de Pașapoarte un șofer, Cornel S., de 70 de ani, aflat la volanul unui Opel Corsa a ieșit dintr-o parcare, de pe partea dreaptă, fără să se asigure. Șoferul voia să facă stânga, către Spitalul de Copii. 

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe asfalt, iar bucăți din motocicletă s-au împrăștiat pe o rază de câțiva metri. Martorii au sunat la 112, în scurt timp la fața locului ajungând echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

După ce cadrele medicale i-au acordat rănitului primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

Criminaliștii au făcut măsurători la locul accidentului, urmele de frânare ale motocicletei întinzându-se pe o lungime de aproximativ 15 metri.  








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
20

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
54

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
160

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...