REVOLTĂTOR! Şi-a violat fiicele timp de mai multe luni!
BOTOSANI

REVOLTĂTOR! Şi-a violat fiicele timp de mai multe luni!
Un bărbat în vârstă de 38 de ani care ar fi trebuit să îşi protejeze fiicele şi să le ofere dragoste, s-a transformat în călăul acestora. Timp de mai multe luni, două adolescente au fost supuse la chinuri, fiind violate de cel cărora îi spuneau tată.

Totul a început în luna iunie, anul trecut. Dumitru A. trăia de mai mulţi ani în concubinaj cu o femeie în satul Drislea, comuna Truşeşti.

Cu  aceştia locuiau şi o fată de 18 ani, rezultată dintr-o relaţie anterioară a femeii, şi o adolescentă de 16 ani, fiica celor doi. De câteva luni fetele trăiesc un adevărat calvar, fiind obligate să întreţină relaţii sexuale în mod repetat cu cel care a jucat rolul de tată.

Ororile se petreceau în casa în care locuiau. Individul îşi punea în aplicare gândurile bolnave doar atunci când rămânea acasă cu una dintre fete.

Agresiunile aveau loc sub ameninţări şi acte de violenţă, prin constrângeri morale şi fizice. Ultimele agresiuni au avut loc chiar înaintea Paştelui. Fiica vitregă nu a mai rezistat şi a mers la poliţie unde l-a denunţat pe bărbat. 

Individul a fost  arestat preventiv, fiind acuzat de "viol" și violență în "familie". 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
25

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
428

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
53

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...