"Elefănţelul curios" îi aşteaptă pe cei mici la Teatrul Vasilache!

"Elefănţelul curios" îi aşteaptă pe cei mici la Teatrul Vasilache!
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" din Botoşani prezintă duminică, 8 mai 2016, de la orele 11:00 şi 12:30, spectacolul "Elefănţelul curios".

Cei mici sunt invitaţi la un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling.

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu. Muzica este compusă de Constantin Panaite, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuţia spectacolului fac parte îndrăgiţii actori: Marius Rusu, Florin Iftode, Anamaria Chelaru şi Cristinel Onofrei.

Preţul unui bilet de intrare este 7 lei.

Rezervări la telefon  0756084651 sau  0231.514353

Nu uitaţi:
    Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra "Bilete în aşteptare".
     "Biletele în aşteptare" pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache", str. Victoriei nr. 13, Botoşani.
    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
4

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
120

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
88

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...