Trimis la puşcărie după ce şi-a ameninţat cu moartea fosta soţie!

Trimis la puşcărie după ce şi-a ameninţat cu moartea fosta soţie!
Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Dorohoi, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare de magistraţii Curţii de Apel Suceava după ce a încălcat măsura controlului judiciar şi a intrat în locuinţa fostei soţii, deşi nu avea dreptul să se spropie de aceasta, ameninţând-o cu moartea.

Adrian Lozneanu a primit o pedeapsă de doi ani, două luni şi 20 de zile de închisoare, în regim de detenţie. (Vezi AICI decizia instanţei).

Cei doi soţi erau divorţaţi, copilul care a rezultat în urma căsătoriei rămânând în grija mamei, lucru care l-a înfuriat pe bărbat. 

El a trimis pe telefonul fostei soţii mai multe mesaje de ameninţare şi a intrat şi în locuinţa acesteia din satul Broscăuţi, unde a făcut un scandal monstru.

Lozneanu a fost trimis în judecată pentru ameninţare, violare de domiciliu şi loviri şi alte violenţe. Anterior, dorohoianul mai primise o condamnare cu suspendare după ce a încălcat un ordin de protecţie pe care fosta soţie îl obţinuse în instanţă.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...