Ce artiști vor urca pe scenă la Zilele Orașului!

Ce artiști vor urca pe scenă la Zilele Orașului!
Pregătirile pentru Zilele Orașului, ce vor fi organizate în perioada 6-8 mai, sunt în toi în Centrul Istoric al Municipiului Botoșani.

Din cauza bugetului redus, programul artistic va fi unul sărăcăcios din punct de vedere al artiștilor naționali.

Vineri vor urca pe scentă trupe și artiști locali, sâmbătă va susține un program artistic interpreta de muzică populară Irina Loghin, iar duminică vor concerta Ion Paladi, Mircea Baniciu și Vlad Cnejevici. Spectacolele vor începe în fiecare zi de la ora 19.00.

“Suntem în discuții și cu alți artiști pe care îi vom anunța pe măsură ce avem înțelegerile perfectate. Ca o noutate, nu vom mai putea oferi un foc de artificii ca în ceilalți ani, din cauza reglementărilor ISU. Depunem eforturi astfel încât să avem un eveniment reușit, avem un sprijin din partea agenților economici care vin în cadrul evenimentului și astfel am putut lua scena și artiștii", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Ca și la edițiile anterioare, în Centrul Istoric vor fi prezenți comercianții de mici, bere și dulciuri, iar pentru copii va fi amenajată în parcarea de la Magazinul Botoșani un parc de distracții.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
702

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
235

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
187

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...