Beat mort în noaptea de Înviere: Tras pe dreapta de poliţişti, după ce s-a izbit într-o maşină staţionată!

Beat mort în noaptea de Înviere: Tras pe dreapta de poliţişti, după ce s-a izbit într-o maşină staţionată!
1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat! Abia se mai ţinea pe picioare, dar a urcat la volan! Din fericire, oamenii legii l-au tras pe dreapta după ce şoferul a avariat o maşină, dar înainte de face victime printre oamenii care mergeau la slujba de Înviere.

În noaptea de Înviere, în jurul orei 00.05, a fost oprit în trafic, pe raza comunei Conceşti, un autoturism despre care ulterior, s-a stabilit că a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

În fapt, în seara de 30 aprilie, B. A., de 32 de ani, din comuna Concești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 84 şi efectua o manevră de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, staţionat.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de  sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", informează IPJ Botoşani.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
21

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
176

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
311

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...