Mesaj sfâșietor al iubitului fetei care a murit în accidentul de la Darabani

Mesaj sfâșietor al iubitului fetei care a murit în accidentul de la Darabani

   Facebook Anda Danaila

Moartea tinerei în vârstă de doar 22 de ani, implicată sâmbătă în accidentul din orașul Darabani, este plânsă de toți cei care au cunoscut-o.

Iubitul fetei, sfâșiat de durere, a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru cea care nu mai este printre noi și alături de care ar fi vrut să își croiască un viitor.

“...mari goluri vor ramane scumpa mea. Te iubesc si te voi iubi mereu, ma macina gandul ca nu mai am cui sa ii spun (BUBU) ai lasat o mare de goliciune intre noi toti cei dragi. Te iubesc enorm de mult scumpa mea Anduta. I love you BB... soarele o sa apuna, iar noi nu vom mai fi doi in seara privind cum ne mangaie cu razele sale calde fetele noastre pline de iubire, fericire, voiosie, dragoste de frumos. Acum te iuti de sus cu jale stand in stanga lui tata. Te iubesc enorm de mult Copil scump ", a scris pe Facebook iubitul fetei.

Tânărul a primit zeci de mesaje de încurajare și de condoleanțe de la cunoscuți. La locul accidentului, cunoscuții au aprins lumânări în memoria tinerei. 

Anda Dănăilă, în vârstă de 22 de ani, se afla sâmbătă la volanul unui VW Golf, în mașina fiind și fratele acesteia. Cei doi se deplasau pe strada 1 Decembrie, când au fost izbiți violent de șoferul unui Audi. Mașinile au fost proiectate mai apoi într-un alt autoturism și o căruță. Fata a rămas încarcerată, fiind scoasă de pompieri. Ea a murit la Spitalul Județean Mavromati, pe masa de operație. Fratele ei a fost rănit, suferind o fractură de femur. Alte patru persoane implicate în accident au ajuns la spital.

Șoferul care a provocat accidentul era băut, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
210

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...