Sase persoane ranite in ajunul Pastelui, dupa un accident cu TREI masini si o caruta! Soferul vinovat era baut! FOTO
UPDATE!

Sase persoane ranite in ajunul Pastelui, dupa un accident cu TREI masini si o caruta! Soferul vinovat era baut! FOTO
Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara, in centrul orasului Darabani, judetul Botosani, acolo unde trei autoturisme si o caruta s-au izbit, iar sapte persoane au ajuns la spital.

Totul s-a intamplat pe strada Bazarului, atunci cand un autoturism marca Audi a intrat in coliziune cu un autoturism VW Golf condus de o tanara in varsta de 22 de ani. In urma impactului cele doua masini au ricosat intr-un alt autoturism Audi si o caruta, cea din urma fiind pur si simplu spulberata.

Soferita din Golf a ramas incarcerata, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a fi scoasa din masina. Cele doua autoturisme Audi implicate in accident sunt inmatriculte in Cluj si Bacau.

La fata locului au ajuns patru echipaje ale ISU Botosani, printre care descarcerarea grea, echipaj TIM si SMURD, precum si doua ambulante ale SJA Botosani, dar si politistii, care incearca sa afle cum s-a produs accidentul. 

Tanara in varsta de 22 de ani a fost preluata de echipajul SMURD de Terapie Intensiva si transportata de Unitatea de Primiri Urgente Botosani. Alte trei persoane, cu varste intre 14 si 78 de ani au fost transportati de echipajele SMURD si SJA la Spitalul Municipal din Dorohoi, cu politraumatisme. Inca doua victime au refuzat transportul la spital.

UPDATE, ora 21:45:

Potrivit politistilor, soferul vinovat de producerea accidentului rutier, Florin S., in varsta de 46 de ani, din judetul Brasov, a efectuat o depasire neregulamentara, izbindu-se in autoturismul Golf. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
927

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
281

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
244

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...