Unde îşi petrec şefii administraţiei locale sărbătorile de Paşti

Unde îşi petrec şefii administraţiei locale sărbătorile de Paşti
Şefii judeţului şi cei ai administraţiei publice locale se pregătesc şi ei să întâmpine sfintele sărbători pascale. Le vor petrece în sânul familiei, iar în noaptea de Înviere vor merge la Biserică pentru a lua Lumină.

Prefectul Dan Nechifor va petrece Paştele în Botoşani, întrucât va asigura şi permanenţa la instituţie, lucru pe care îl va face şi subprefectul Daniela Beclea.
 
De Paşti voi sta acasă, cu familia. În anii anteriori nu prea am stat pe acasă şi chiar îmi doream să stau acasă. De Paşti voi face şi permanenţa la instituţie, m-am împărţit cu doamna subprefect", a spus prefectul Dan Nechifor.
 
Şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, va petrece alături de familie sărbătorile.
 
“În noaptea de Înviere voi merge la Biserica Sfinţii Voievozi, de care aparţin, iar în prima zi la masa de Paşti voi merge la părinţii mei unde ne vom întâlni aproape toată familia pentru că mai am un frate care este în Australia de 20 de ani, doctor în geologie şi nu poate să vină. Marţi, a treia zi de Paşti, suntem la serviciu", a precizat Sorescu.

Primarul Ovidiu Portariuc va fi de sărbători alături de familie, iar în noaptea de Înviere va merge la Biserica Sf. Ilie sau la Biserica Cuvioasa Parascheva.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
57

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
61

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
210

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...