Horoscopul carierei: alege-ti profesia in functie de zodie!

Horoscopul carierei: alege-ti profesia in functie de zodie!
Descoperiti care este cea mai potrivita profesie pentru dumneavoastra in functie de semnul zodiacal sub care v-ati nascut!

Berbec


Carierele Berbecilor implica de cele mai multe ori un grad de duritate care este in deplin acord cu temperamentul lor. Ei pot deveni exploratori celebri, medici foarte competenti, filosofi sau muzicieni, buni organizatori in orice domeniu al industriei spectacolului (regizori, dirijori) sau militari de cariera. Pot excela in profesii ce au legatura cu capul: stomatologi, oculisti, frizeri, palarieri. Fiind foarte buni sportivi, vor agrea in special sporturile violente precum boxul sau rugby-ul. Sunt de asemenea buni oratori.

Taur

Profesiile care li se potrivesc Taurilor sunt indeosebi cele legate de pamant, ca: agricultor (fermier in general), miner etc. Inclinatiile artistice ii vor impune in special in muzica, dar si in alte domenii conexe. Pot fi de asemenea foarte buni arhitecti, constructori, bijutieri, dansatori, desenatori, pictori, actori, bancheri, administratori sau negustori. Foarte sportivi, nativii din acest semn agreeaza mai ales boxul, fotbalul si tenisul.

Gemeni

Gemenii au mari inclinatii spre jonglerie cu idei si cuvinte si deci se pot indrepta spre literatura, jurnalistica, diplomatie sau oratorie. Pot lucra in comert ori ca tipografi, corectori sau in relatiile cu publicul. In industria spectacolului sunt foarte buni iluzionisti, jongleri, imitatori si sunetisti. Gasim totusi printre ei si multi hoti sau escroci. In multe cazuri, nativii din aceasta zodie se pot reprofila la varsta maturitatii intr-o meserie foarte diferita de cea pe care au practicat-o inainte.

Rac

Profesiile Racului corespund in mod firesc inclinatiilor sale naturale. Gustul pentru calatorii il poate determina sa devina marinar sau pescar (este semn de apa, lucru ce il poate indrepta si catre sporturile specifice precum natatia). Paseismul sau il impinge catre istorie, arheologie, numismatica sau filatelie. Aspirand intotdeauna sa fie precis si riguros, profesiile care cer aceasta calitate ii sunt foarte accesibile (mecanica). Este un foarte bun pedagog, datorita placerii de a lucra si a se intelege cu copiii.

Leu

Profesiile potrivite Leului sunt, in general, cele ce presupun un rol de lider si de bun organizator. Se instaleaza deci in functii de director, bancher, politician si avocat. Ocupa tot ceea ce se poate ocupa cu titulatura de "presedinte". Poate fi medic cardiolog, de boli circulatorii ori chirurg in operatii de inima si vase de sange, bijutier, negustor, director de teatru, de cabaret, al unor publicatii. Se remarca in artele frumoase, literatura, muzica. Poate fi un bun militar de cariera ce tinde spre gradele superioare.

Fecioara

Calitatile analitice, critice si metodice ale Fecioarei o pot consacra ca savant renumit, in orice profesie de cercetare precum si in cele care cer ordine si exactitate: mecanic, ceasornicar etc. Poate fi un bun om de afaceri, contabil ori informatician. Isi gaseste de multe ori locul intre cadrele armatei, unde este un executant fidel si exact. Are aptitudini pentru arta si pentru muzica. Mari actori si mai ales actrite s-au nascut sub acest semn. Sunt foarte buni piloti de curse, caci stiu sa isi controleze reflexele si sa nu riste in mod inutil.

Balanta

Profesiile nativilor din semnul Balantei vor fi alese in directia calitatilor lor artistice, diplomatice si sociale. Vor fi deci muzicieni, scriitori, artisti, coregrafi, pictori, coafori, manichiuristi, fizioterapisti, manechine, modele, creatori de moda, decoratori, diplomati, ambasadori, avocati, judecatori, bijutieri sau medici de chirurgie plastica. Sunt de asemenea foarte buni in meseriile ce tin de relatiile cu publicul.

Scorpion

Scorpionii pot fi, datorita simtului lor tactil foarte delicat, mari chirurgi, dar si ceasornicari si, in general, orice postura ce are legatura cu migala si precizia. Ingeniozitatea si perfectionismul ii pot directiona spre inventica sau stiinta, politica, barou. Inclinatiile artistice foarte pronuntate ii inclina spre mari realizari in literatura, muzica, actorie. Pot de asemenea ajunge filosofi. Le plac profesiile si sporturile riscante, putand ajunge aviatori, parasutisti sau rugbisti. Sunt excelenti oameni de afaceri, organizatori, detectivi.

Sagetator

Sagetatorii isi aleg profesiile in functie de trasaturile lor esentiale. Astfel, o meserie statica ii poate face nefericiti si de aceea isi doresc sa fie in functii in care sa calatoreasca mult si sa duca o viata aventuroasa. Pot fi vanatori, misionari, dar si medici, pedagogi, magistrati sau functionari superiori. Dragostea pentru animale ii determina sa devina dresori sau veterinari. Sunt de asemenea atrasi de sfera muzicii.

Capricorn

Capricornul este un foarte bun conducator, indiferent de sfera sa de activitate si poate ajunge la fel de bine un reputat lider politic sau director de companie. Taria convingerilor il predestineaza pentru rolurile de misionar, pionier sau cititor de mare anvergura. Reuseste in profesiile legate de pamant (agricultura), in constructii si in profesorat. Poate fi un bun muzeograf, bibliotecar si arheolog. Dintre sporturi prefera fotbalul, boxul si inotul.

Varsator

Meseriile spre care se orienteaza acestia sunt precumpanitor spirituale si mai putin fizice. De aceea, nativii din Varsator vor fi savanti, scriitori ori artisti foarte straluciti. Ii pasioneaza de asemenea tot ceea ce tine de mecanica, iar interesul lor poate trece si asupra sporturilor ce au tangenta cu acest domeniu, insa niciodata mai mult de atat. Domeniul electronicii este si el fara mari secrete pentru nativi, ca si psihologia. Se pot pasiona de lucrurile oculte, misterioase, cu aplicatii in stiintele de frontiera.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt firi artistice, le place muzica, dansul si sunt adeseori exhibitionisti. Sunt de asemenea inclinati spre ocultism. Pot fi deci excelenti decoratori, predicatori, invatatori, modelatori, dar si figuri celebre ale unor domenii precum muzica, pictura, baletul, literatura. Printre femei pute gasi deseori scriitoare de romane de dragoste si pictorite de tablouri erotice.  

garbo.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
167

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
256

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
386

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...