Neatenţia costă: A dat cu faţa de asfalt după ce a intrat într-o maşină! FOTO

Neatenţia costă: A dat cu faţa de asfalt după ce a intrat într-o maşină! FOTO
A plecat să facă cumpărături pentru Paşti, dar s-a rănit din cauza propriei neatenţii! Este păţania unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din Botoşani.

Acesta se deplasa, joi după-amiază, pe o bicicletă pe strada Împărat Traian, din municipiul Botoşani. La câţiva metri după sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Octav Onicescu bărbatul a intrat într-o Dacia Logan care circula în faţa sa şi al cărei şofer a semnalizat la un moment dat dreapta pentru a intra pe o străduţă.

În urma impactului biciclistul a căzut pe asfalt, lovindu-se la faţă. Şoferul Loganului a sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp Ambulanţa şi poliţiştii.

Cadrele medicale l-au preluat pe biciclist şi i-au acordat primul ajutor şi deşi avea faţa plină de sânge acesta a semnat că refuză să fie transportat la spital. Criminialiştii au ajuns şi ei la faţa locului şi au făcut măsurători, iar cei doi bărbaţi implicaţi în evenimentul rutier au fost luaţi la Poliţie pentru declaraţii.
 
 Biciclistul le-a povestit poliţiştilor că se grăbea să ajungă la un hipermarket pentru că trebuia să se întoarcă repede acasă unde îl aşteptau copiii.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
469

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
115

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
73

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...