Se REIA licitația pentru colectarea gunoiului din județ!

Se REIA licitația pentru colectarea gunoiului din județ!
Nici ultima licitație organizată de ADI Ecoproces în vederea atriburii contractelor pentru colectarea și transportul deșeurilor din cele cinci zone ale județului, la depozitul de la Stăuceni, nu a fost cu succes.

După ce comisia de licitație a declarat toate ofertele financiare neconforme, una dintre firme a formulat o contestație, care însă a fost respinsă de Comisia Națională de Contestații. În aceste condiții, întreaga procedură de licitație de va fi reluată.

“A fost respinsă contestația făcută de cei de la Girexim și ADI va relua procedura", a precizat Gheorghe Sorescu, președintele Consiliului Județean.

Cele cinci zone ale judeţului sunt disputate de nouă societăţi şi asocieri de firme care vor să se ocupe de colectarea și transportul gunoiului.

Pentru toate cele cinci loturi au depus oferte asocierile SOIM şi Pavra Com, Diasil Suceava şi Rosal Roman precum şi FlorConstruct SRL şi Urbana SA Bistriţa. Pentru zonele Dorohoi, Săveni, Ştefăneşti şi Botoşani a depus ofertă societatea Girexim Universal SA Piteşti. Pentru zona Flămânzi s-a înscris la licitaţie Edil Industry SRL Iaşi, pentru zona Ştefăneşti s-a înscris Damiena SRL Moara- Suceava, în timp ce asocierea Flor Construct SRL Suceava şi SC Goscom SA Fălticeni îşi doreşte să opereze pe zona Săveni.

Pentru zona Ştefăneşti a depus ofertă societatea Mitrofan SRL Cajvana- Suceava. Societatea Urban Serv, subordonată Consiliului Local, a depus ofertă pentru lotul Botoşani.  

 

Spune-ne opinia ta