Şofer de maxi-taxi din Botoşani, pericol public! "Este foarte agresiv, intră în depăşiri periculoase!"

Şofer de maxi-taxi din Botoşani, pericol public! "Este foarte agresiv, intră în depăşiri periculoase!"
Un şofer de maxi-taxi din municipiul Botoşani a băgat spaima în călători. Îi înjură, iar în trafic are un comportament agresiv, care pune în pericol viaţa celor care folosesc mijlocul de transport în comun.

Acuzaţiile vin din partea unui cetăţean din municipiu, care a făcut o sesizare prin intermediul aplicaţiei Botoşani City Report şi a cerut şefilor din Primărie să ia măsuri faţă de angajatul societăţii Microbuzul, firma care asigură transportul în comun în oraş.

“De aproximativ două luni pe mijlocul de transport maxi- taxi numărul 2 este un şofer în vârstă, foarte agresiv verbal cu clienţii, dar şi în trafic, intră în depăşiri periculoase, pune frînă brusc, iar persoanele care stau în picioare se dezechilibrează (unele au şi căzut). Foloseşte un limbaj neadecvat, nu doar din punctul meu de vedere ci şi al tuturor persoanelor care nimeresc să urce în maxi-taxi atunci cand este tura acestui şofer. Cred ca ar fi cazul să-şi schimbe meseria, nu trebuie să îi suportăm toate înjurăturile. Vă rog frumos să luaţi măsuri în privinţa acestui domn. Vă mulţumesc", a scris botoşăneanul în reclamaţie.

Dumitru Balan, patronul societăţii Microbuzul, susţine că dacă cele reclamate de cetăţean sunt adevărate, acesta ar fi trebuit să se adreseze reprezentanţilor firmei de transport şi să ofere informaţii pentru identificarea şoferului reclamat.

“Am încercat să iau legătura cu persoana care a reclamat, am sunat la numărul de telefon dar nu răspunde nimeni. Nouă la firmă nu ne-a venit nicio sesizare. Nu era normal să vină la noi să spună dacă are o nemulţumire, să ne indice numărul maşinii, ora la care a circulat, să verificăm să vedem cine este şoferul la care face referire?", ne-a spus Dumitru Balan, patronul societăţii Microbuzul. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
170

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
259

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
393

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...