Doi români furau haine îmbrăcați în costume de baie pentru femei. "Îmi era frig, onorată instanță"

Doi români furau haine îmbrăcați în costume de baie pentru femei. "Îmi era frig, onorată instanță"
Atunci când a fost întrebat de ce purta un costum de baie feminin, unul dintre hoți a motivat că îi era frig și suferă de dureri de spate!

Doi români au fost prinși la furat de haine în magazinul John Lewis din mall-ul Bluewater, din Kent, Marea Britanie. Ei ascundeau obiectele furate în costumele de baie de damă pe care le purtau pe sub haine.

Atunci când a fost întrebat de ce purta un costum de baie feminin, unul dintre hoți a motivat că îi era frig și suferă de dureri de spate.

În mod ciudat, cei doi au spus în instanță că nu se cunoșteau unul cu celălalt, dar la proces au fost apărați de același avocat. Acesta a spus instanței că din experiența sa costumele de baie pe care le purtau clienții săi erau "oarecum unisex", arata ziarulromanesc.net.

Vlad Codreau, 30 de ani și Valentin Crăciun, 36 de ani, au negat faptul că se aflau la furat în magazinul respectiv. Cei doi au fost eliberați pe cauțiune, cu interdicție de a mai intra în Bluewater.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
99

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
80

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
165

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...