Botoșănean urmărit internațional, capturat pe aeroport!

Botoșănean urmărit internațional, capturat pe aeroport!
Un botoșănean, pe numele căruia autoritățile române au emis mandat european de arestare pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiștii din Bacău.

Polițiștii au depistat, la Aeroportul “George Enescu Bacău, un bărbat de 35 de ani, din județul Botoșani, care era urmărit internațional.

Pe numele bărbatului în cauză, autoritățile române au emis un mandat european de arestare, întrucât acesta se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Botoșani la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Sursa: Observator de Bacău

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
10

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
124

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
118

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...