Accident de microbuz cu 16 TURIŞTI ROMÂNI în Turcia: Doi morţi, ceilalţi transportaţi la spitale

Accident de microbuz cu 16 TURIŞTI ROMÂNI în Turcia: Doi morţi, ceilalţi transportaţi la spitale
Doi turisti romani au murit, iar alti 14 au fost transportati la spital, in urma unui accident de microbuz, produs luni in Turcia, intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki.

MAE roman anunta ca, luni, a avut loc in Turcia un accident de microbuz in care se aflau 16 turisti de cetatenie romana, produs intr-o zona situata intre localitatile Manavgat si Akseki, informeaza News.ro.

Potrivit informatiilor obtinute pana in acest moment, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Ankara, doi cetateni romani au decedat, iar alti 14 au fost transportati la doua spitale din apropiere, pentru acordarea ingrijirilor medicale.

O echipa consulara mobila este in drum spre spitalul in care se afla cetatenii romani pentru a verifica situatia acestora si a mentine contactul cu medicii curanti. De asemenea, un reprezentant al Consulatului Onorific al Romaniei la Antalya se afla in drum spre spitalul in care se afla cetatenii romani pentru acordarea asistentei necesare.

In acelasi timp, ambasadorul Romaniei la Ankara se afla in contact permanent cu guvernatorul provinciei Antalya si cu directorii spitalelor in care se afla cetatenii romani.

In paralel cu solicitarile de sprijin intreprinse de Ambasada Romaniei la Ankara, ambasadorul roman a cerut asistenta ministerului turc al Afacerilor Externe in vederea obtinerii tuturor informatiilor legate de cazul aflat in atentie si acordarea sprijinului necesar.

Ambasada Romaniei la Ankara pastreaza in permanenta legatura cu autoritatile turce competente, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate, in limita competentelor legale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
13

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
237

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...