Botoşănean implicat într-un accident rutier: Un copil a fost rănit!

Botoşănean implicat într-un accident rutier: Un copil a fost rănit!

   Arhiva

Şoferul din Botoşani a părăsit locul faptei, pe motiv că maşina sa nu a suferit avarii, chiar dacă în accident fusese rănit un copil de 8 ani, pasager în una dintre maşinile implicate în evenimentul rutier!

Duminică seara, la ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, un localnic de 28 de ani nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic de 24 de ani, care la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care circula în faţa sa şi care, a frânat în trafic.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 8 ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de tânărul de 24 de ani.

După producerea accidentului, conducătorul auto de 25 de ani a părăsit locul accidentului, pe motiv că nu a suferit avarii la autoturism, însă, la solicitarea polițiștilor s-a prezentat ulterior la sediul de poliţie.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
27

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
32

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...